dinsdag 31 juli 2012

Dag 13. Las Vegas

Vanmorgen weer met mn laptop in de badkamer gezeten, hahahaha, blijf telkens als 1ste wakker worden. Maar gelukkig volgt de rest al snel. We doen lekker op ons gemakje, beetje internetten en lekker rommelen en Sem moet natuurlijk zijn nieuwe goocheltruc aan Opa en Oma demonstreren, echt heel grappig. Dan gaan we samen met Pa en Ma naar de Walmart hier "om de hoek". Kleine 10 minuten rijden.

DSC00693

SAM 0870

We doen weer wat inkoopjes als flesjes water en wat brood voor in de ochtenden. Ook koop ik nog wat andere nuttige dingen, al denkt Mike hier altijd net iets anders over :-) Al met al zijn we lekker een tijdje zoet in deze winkel. Wij gaan daarna nog even naar de Apple winkel en spreken om 14.30 uur af terug in de hotelkamers met Pa en Ma.

Bij de Apple winkel wilde ik graag nog even de dvd/cd brander halen, en dat is gelukt :-) Scheelt toch net weer iets met de Nederlandse prijzen. Daarna rijden we terug naar het hotel maar besluiten nog snel even te stoppen bij het "Welcome to Las Vegas" sign. Het is er nu niet zo druk, en we willen natuurlijk wel op de foto met dit bord! Super leuk! 

SAM 0874

SAM 0876

Als we allemaal terug zijn in het hotel frissen we ons wat op en gaan op weg naar Fremont Street. We willen natuurlijk de "experience"  meemaken. We stoppen onderweg nog bij de Pawn Shop, Gold& Silver, van de TV serie. We wisten al dat de hoofdpersonages niet meer in de winkel staan, maar toch is het wel leuk om even gezien te hebben.

DSC00697

DSC00698

DSC00700

DSC00701

DSC00704

DSC00706

We parkeren daarna net achter Fremont Street en wandelen op ons gemakje langs de souvenir winkeltjes. Her en der worden weer wat prullaria gekocht, vooral door Sem :-) We lachen om de meest vreemde snuiters die hier rond lopen. Sommige op het gĂȘnante af…:-)

DSC00711

DSC00713

DSC00719

DSC00717

DSC00720

Maar goed, zo rond half 6 hebben we honger gekregen en besluiten bij een buffet van een van de casino hotels te gaan eten. Vooral voor Sem is dit praktisch aangezien hij in zijn moeilijk fase zit wat betreft eten. Ineens lust hij niets meer, zucht. Het smaakt ons allemaal prima, keus volop en zelfs sushi :-) Heerlijke pasta salade op, en Sem lekker wat aardappelpuree met groente, ook weer eens goed voor hem. 

Als we weer buiten stappen duurt het nog even voordat de "plafond show" gaat beginnen. Dus besluiten nog wat verder te wandelen en gaan uiteindelijk even op een terras van een Italiaans restaurant zitten. We hadden vooraf gevraagd of we alleen een bakkie koffie etc mocht drinken op het terras, dat was prima. Vervolgens hebben we 2 cola en 3 koffie besteld en duurt het werkelijk 25 minuten voordat het gebracht wordt….geen service. Meteen vraagt mijn vader om een asbak, die zou de ober meteen even halen, maar ook niet meer gezien. Zulke slechte service hebben we nog niet eerder meegemaakt in Amerika.

We drinken eea op en gaan dan snel weg uit deze tent. De show gaat beginnen! Het is zo mooi te zien, alle mensen staan stil en kijken naar het LED-lichtjes plafond. En het is inderdaad super gaaf! Wij hebben het liedje: American Pie, van Don McLean, echt leuk! We kijken daarna nog even snel een leuk optreden van een band, maar we (Sem en ik, en Ma ook een beetje) zijn toch wel moe. We gaan terug naar de auto en rijden lekker over de strip naar het hotel terug. Ik film onderweg zo goed als de hele strip, dan kunnen we thuis altijd nog een beetje nagenieten van deze geweldige "straat".

DSC00721

DSC00723

DSC00727

DSC00726

DSC00730

DSC00734

Eenmaal terug op de kamer gaat Sem lekker in bad soppen en ik begin aan het blog en zet de foto's op de laptop. Mike en Pa gaan nog weer gokken, hahaha. Pa is al bang dat ze hem nog de "big spender" gaan noemen bij de 1cent automaten :-)

1 opmerking:

  1. Oh heerlijk, weer Las Vegas.
    Gaan jullie nog naar de Secret garden of siegfried and Roy in Treasure Island? Mijn zoon vond dat helemaal geweldig. Is een complete dierentuin met oa witte tijgers en leeuwen.
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen