maandag 30 juli 2012

Dag 12. Las Vegas

Vandaag heerlijk wakker geworden in een heerlijk bed, en ik kan het nog steeds niet geloven, in het New York New York Hotel! Ik had gehoopt om meteen de gordijnen open te gooien en van het geweldige uitzicht te gaan genieten. Maar helaas, Mike en Sem zijn nog slaap-modus….dus verkas ik met mijn laptop naar de badkamer en zit daar vervolgens een dik half uur op de grond te internetten totdat Sem met slaapoogjes de badkamer in komt. Hij gaat gewoon plassen en of hij ziet me echt niet of hij vind het niet vreemd dat ik daar met laptop op de grond zit… :-)

Ik ga vervolgens lekker even bij Sem in zijn grote bed liggen en samen doen we nog de log quiz op zijn ipad. We waren weer wat logos tegen gekomen hier in Las Vegas. Even later wordt ook Mike wakker. Ook horen we Pa en Ma rommelen in de kamer naast ons. We overleggen wat de plannen zijn voor vandaag. En dat is snel duidelijk: shoppen. Pa en Sem gaan de grootste Harley Davidson winkel van Amerika, schijnt het. En wij gaan eerst even terug naar Premium Outlets South. (We hadden gisteren pas de helft gezien :-) ) We rijden daar in 10 minuutjes naar toe en struinen de rest van outlets af. Her en der worden wat aanloopjes gedaan. Zo heeft Mike echt super gave schoenen gekocht, echt geen geld, 27 dollar!

DSC00627

DSC00628

Rond half 1 besluiten we naar wat winkeltjes te gaan die we onderweg zagen, maar dit blijkt eenmaal aangekomen niet helemaal ons ding te zijn. Intussen belt Pa dat ze terug in het hotel zijn. Wij gaan er ook maar snel heen. Daar besluiten Ma en Sem dat ze willen gaan zwemmen. Pa wil lekker even bijkomen op de kamer. En Mike en ik gaan naar Galleria at Sunset Mall, op een minuutje of 15 rijden van ons hotel. Het is hier duidelijk veel rustiger dan de outlets langs de strip. We wandelen heerlijk rond en kijken her en der voor eventuele aankoop van horloges en tassen :-) Maar we kopen nog niets, we wachten geduldig het juiste moment af :-)

Op de foodcourt neemt Mike nog een klein hamburgertje en in een klein bakje sushi, klein tussendoortje want niet teveel eten want we gaan vanavond (eindelijk) bij de Outback eten. Langzaam wandelen we weer terug en stappen weer in de auto. Precies om 17.30 stappen we de hotelkamer weer binnen. We frissen even allemaal wat op en gaan dan op weg naar de Outback, deze zit naast de Coca Cola winkel op de 4de verdieping en we mogen dus in de lift die in de grote coca cola fles zit. Sem heeft weer een big smile!  En wij stiekem ook wel! 
We krijgen een prachtig tafeltje aan het raam en kunnen dus zo mooi over de strip kijken naar de ondergaande zon. We bestellen allemaal behalve Ma een Outback Special, en Ma de shrimps on the barbie. Sem neemt de chickenfingers. En natuurlijk de bloomin onion vooraf. (al moet ik zeggen dat ik daar niet zo'n hele grote fan van ben hoor, maar de rest wel en hij gaat dan ook bijna helemaal op) De steaks smaken weer heerlijk. Zo zacht en mals, je mes valt bijna door het vlees heen. Zulke grote stukken vlees krijg ik normaal gesproken niet op, maar deze bijna helemaal, klein stukje over, ik kon echt niet meer. De mannen krijgen hem wel op, al heeft Pa een stuk met Ma gedeeld :-)

DSC00629

DSC00630

DSC00634

DSC00633

DSC00636

DSC00637

Na het heerlijke eten pakken we de auto uit de garage en gaan op weg naar Het Venetian. Pa gaat niet mee maar gaat wat winkeltjes rondom ons hotel verkennen. Wij rijden nu voor het eerst noordelijk over de Strip, en we genieten volop! Wat een prachtige hotels! We weten (alweer) niet waar we moeten kijken, de limbo's vliegen om je oren, de glitter en glamour aan alle kanten. We rijden zo de garage van het Venetian in en lopen dan naar de prachtige winkels. De straten van Venetie zijn nagemaakt, prachtig, een echt watertje met gondels, een plafond waar een mooie blauwe hemel met wolken op gemaakt is. het is schitterend! (Venetie heb ik ook in het echt gezien, dus kon goed vergelijken :-) )

DSC00649

DSC00650

DSC00651

Ma en ik vinden prachtige sieraden en tassen, maar helaas is veel wel ver buiten ons budget. Dus dat doen we maar niet. Ook Mike laat het horloge van $5.500 maar even voor wat het is….

DSC00648

DSC00652

Sem koopt wel een gave goocheltruc, echt een leuke winkel met allemaal fop-spulletjes en goocheltrucs (Zit in ons eigen hotel ook zo'n winkel, maar nog niet aan toe gekomen, hahaha) De goochel-meneer neemt ons mee achter een geheime deur en leert ons daar de goocheltruc. Helemaal leuk. Sem gaat hem morgen oefenen!

Al met al vermaken we ons de rest van de avond met het bekijken van het Venetian.

DSC00655

DSC00656

DSC00658

DSC00661

DSC00663

DSC00664

DSC00666

Rond 22.00 uur rijden we terug naar het hotel en we hebben Sem beloofd dat hij met Mike in de achtbaan in ons hotel mag vanavond, Dus zo gezegd zo gedaan. Ma en ik hebben inmiddels Pa opgehaald en we gaan met z'n drieen even gokken, terwijl Mike en Sem in de Rollarcoaster gaan. We laten Ma zien hoe wij 1cent per keer gokken, hahaha. Al snel hebben Ma en ik er genoeg van, wij zijn nu eenmaal niet van die gokkers. Vinden het al snel saai… Op dat moment komen Mike en Sem net aangelopen. Sem met een big smile, maar hij had het toch wel een beetje eng gevonden. Zo, nu is het echt bedtijd, het is inmiddels 23.00 uur! Mike en Pa gaan nog even verder met het gokken. Wij vertrekken naar de kamer, en Sem heeft zijn hoofd nog niet op zijn kussen gelegd en hij slaapt al. We hebben er een leuke foto van gemaakt hoe hij helemaal gesloopt in zijn bed ligt. 

DSC00692

DSC00691

DSC00667

DSC00668

DSC00673

DSC00675

DSC00676

DSC00679

2 opmerkingen:

  1. Gaaf dat jullie het naar je zin hebben in LV. Als je nu eens geen zin hebt in een blooming onion moet je de aussie fried een keer pakken. Frietjes met spek en gesmolten kaas, helemaal super. Veel plezier nog

    Cor en Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, herkenbaar, op de grond in de badkamer zitten omdat de rest nog slaapt ;-) ! En heerlijk, de Outback. En al die foto's, geweldig daar toch !!! En die shops, en Venetian/Palazzo, echt top !

    BeantwoordenVerwijderen