vrijdag 27 juli 2012

Dag 9. Van Yosemite naar Bishop

Vanmorgen op ons gemakje opgestaan en lekker wat gerommeld op de hotelkamer. Pa was al druk in de weer met zakken ijs voor in onze koelboxen. Uiteindelijk hebben we ons laten uitchecken en zijn we op weg gegaan. We rijden vandaag over de hoogste weg van de USA, de Tioga Road. En het is inderdaad een prachtige weg, een weg die eigenlijk alleen in de zomer geopend is, de rest van het jaar ligt er teveel sneeuw. Maar wij rijden nu in de prachtige natuur met een volle zon.

DSC00501 

DSC00506

DSC00512

DSC00520

We rijden rustig over de prachtige pass en stoppen her en der voor de mooie uitzichten.

DSC00524

DSC00528

DSC00532

DSC00537

DSC00540

DSC00545

Zo rond 14.00 uur komen we bij het hotel aan in Bishop. We zijn nog wat aan de vroege kant, maar dat geeft niets, we gaan nog even wat inkopen doen bij Kmart. Zo rond 15.30 zijn we terug bij het hotel en checken in, we krijgen 2 kamers naast elkaar op de begane grond. (Wel zo handig voor 1 nachtje)

We doen de koffers zo snel mogelijk naar binnen en weten wederom niet hoe snel we onze zwemkleding aan moeten doen, het is hier heeeet!

De rest van de middag tot aan het begin van de avond brengen rondom het zwembad door. We kletsen nog wat met een Amerikaanse mevrouw en haar dochter. Heel gezellig. Zo rond een uurtje of 7 gaan we allemaal douchen en opfrissen. Pa, Ma en Sem gaan bij Denny's eten en Mike en ik gaan naar een Aziatisch buffet. We zien elkaar later weer terug bij het hotel, het heeft bij ons allemaal goed gesmaakt :-)

SAM 0829

Morgen doen we wederom op ons gemakje en zullen dan naar Death Valley rijden, daar schijnt het pas echt heet te zijn :-)

4 opmerkingen:

  1. Haha, ja, dat is pas warm ;-) ! Mooie rit weer !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw!!! mooie foto's hoor. Prachtig daar die omgeving.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een ontzettend mooie foto's hebben jullie gemaakt zeg, wat een ervaring zal dit zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goodmorning!

    De blog wordt steeds korter. Hoe heter hoe korter lijkt..hahaha
    De hitte spat van de foto's af idd, maar wel spectaculair mooi zeg.
    Kan niet wachten om de film te zien.

    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen