maandag 2 juli 2012

Nog 2 weekjes!

Yes yes yes, nog maar 2 weekjes! Eindelijk! 

Eigenlijk is er niet meer zoveel te melden over de voorbereidingen, die zijn allemaal geregeld inmiddels. We hebben de tickets voor Alcatraz binnen, de hotels zijn geregeld. De hoop op nog een hotel-switch in San Francisco is inmiddels ook wel een beetje voorbij. Ik blijf proberen via Priceline toch nog een hotelletje te vinden in een gebied iets dichterbij ofwel Fishermans Wharf ofwel Union Sq./Soma maar vooralsnog is dit niet gelukt. 

Verder zijn we komende 2 weken nog druk met de verjaardag van Sem die we nog net 14 juli zullen vieren. Hij is 19 juli pas echt jarig, maar dan zitten we al lekker in San Francisco. Dus nog de nodige voorbereidingen voor het feest thuis nog.

Ook was mijn laptop vorige week nog overleden en hiervoor moest perse nog een nieuwe komen voordat we gaan, dus ook dit probleem is inmiddels getackeld. We hebben een gave macbook air gekocht; en halleluja wat een gaaf ding! En snel! Helemaal blij mee! Moest wel even wennen en zoeken maar ben volgens mij redelijk op de rit met het "maccen" 

Tja, verder gisteren nog even op Schiphol wat dollartjes gehaald. We waren toch in de buurt dus hebben wat geld gewisseld zodat we wat cash op zak hebben. Heerlijk die dollars in de portemonnee! :-)

Nu hoeven alleen nog maar wat nachtjes te slapen en dan zijn we weg!

 

 

2 opmerkingen:

  1. Lekker hè, gaat ineens zo snel !! Enne, een MacBook, goed geregeld ;-) ! Lijkt al wel vakantie !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, het is even wennen een MacBook, alles werkt net even anders.
    Nog even volhouden met aftellen, voor jullie het weten staan jullie op Schiphol.
    Succes met de laatste loodjes.

    BeantwoordenVerwijderen