zaterdag 11 augustus 2012

Dag 24. Las Vegas

Vanmorgen weer lekker uitgeslapen, voor ons doen dan, hahaha. Vandaag doen we niet zoveel. Sem gaat met Oma alvast naar het zwembad en wij lopen even met de laptop naar de MacDonalds om even te internetten. Even checken of onze vluchten allemaal doorgaan en op tijd gaan etc.

Mike en ik lopen door het Venetian hotel naar de Mac, blijft een prachtig hotel. Bij de Mac aangekomen blijkt het verschrikkelijk druk te zijn zo op de (vroege) ochtend, jeetje, nog nooit gezien. Maja ook nog niet zo vroeg naar een Mac geweest denk ik. We nemen een ontbijtje (Egg mcMuffins..) en kijken even op de websites van de vliegvelden etc. Hmm…de vluchten zijn niet veranderd maar er is wel weer erg slecht weer in New York. Hopelijk geen problemen voor ons op de 2de vlucht..

SAM 0918

SAM 0920

SAM 0921

SAM 0924

Dan struinen we terug naar het hotel en gaan ook lekker zwemmen. Het is bloedheet wederom, dus meer in het water dan op een zonnebedje. Sem heeft weer een vriendje gevonden, een mexicaans jongetje deze keer. Ze kunnen beide maar een aantal woorden engels, maar dat maakt niets uit, ze vermaken zich prima.

SAM 0032

SAM 0028

SAM 0026

Aan het begin van de middag is het echt te warm voor mij en ga ik terug naar de kamer. Alvast de koffers een beetje reorganiseren. De kleding voor morgen klaar leggen etc. Daarna ga ik nog even naar de Fashion Mall, toch nog 1 dingetje halen, hahaha. 

Rond 15.30 uur ben ik terug op de kamer en zijn Mike en Sem ook al terug van het zwemmen. We gaan nog 1 keer op pad, want Mike en Pa gaan nog even bij de Gun Store een potje schieten. Tja, dat kan hier allemaal! :-) Bij The Gun Store aangekomen kiezen ze allebei een MP5…vraag me verder geen details :-) Ze kiezen een "target" en dan worden we meegenomen naar de Shooting Range. Met oor- en oogbescherming op, want het knalt echt flink zeg!

SAM 0934

SAM 0935

SAM 0943

SAM 0945

Pa en Mike hebben gelukkig alletwee hun targets kunnen doden dus kunnen we met gerust hart naar buiten. Mike blijkt talent te hebben volgens de instructeur. Toch ervaring opgedaan met Call of Duty? Daarna kijken we nog even in het bijbehorende winkeltje. Tja, leuk zo'n beretta voor thuis?

SAM 0947

SAM 0949

We rijden terug naar het hotel waar Pa en Ma met Sem bij het buffet gaan eten. Mike en ik lopen naar de Fashion Mall om te internetten zodat we op de hoogte kunnen blijven voor de vluchten van morgen. Wij eten wel wat in de Mall.

SAM 0951

SAM 0953

Als alles nog steeds volgens plan zou moeten gaan qua vluchten gaan we terug naar de hotelkamers en gaan we lekker in bed tv kijken. Storage Wars Texas, helemaal leuk! Vannacht zal de wekker om 03.00 uur gaan….dan zullen we terug vliegen naar New York en vanuit daar naar Amsterdam. 

2 opmerkingen:

  1. Lekker weer even bijgelezen, heerlijk altijd in Vegas !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor het meelezen. Het was een geweldige reis.
    Nu succes gewenst met de jetlag!

    BeantwoordenVerwijderen