dinsdag 7 augustus 2012

Dag 18. Van Bryce Canyon naar Page

Vanmorgen wakker geworden van Nederlanders die lekker op tijd vertrokken uit het motel :-) Nouja, we blijven nog even lekker lui rondlummelen. Smeren onze boterhammen met Nutella, altijd lekker!

DSC01063

DSC01064

DSC01067

Als we lekker uitgerommeld zijn pakken we weer in en heel fijn, de auto staat voor de deur, dus zitten de spullen zo weer in de auto. We gaan op pad naar Page. We vertrekken uit Utah en gaan naar Arizona, dus de tijd moet weer een uurtje terug.

Onderweg, ja het zal wel erg saai lezen zijn voor iedereen, zien we weer prachtige landschappen. Vlak voordat we Page in rijden komen we langs de Glen Canyon Dam. We nemen een kijkje in het visitor's center en hebben vanuit daar een prachtig uitzicht op de dam. Wat een wonderlijk bouwsel...

DSC01072

DSC01073

DSC01079

DSC01081

DSC01082

We zien ook nog wat wildlife:

DSC01085

Dan is het nog een paar minuutjes rijden naar het hotel. De kamers zijn lekker ruim en fris. Eigen koelkastje en magnetron. Prima! (nog even vergeten foto's te maken van de kamer..)

DSC01087

We kleden weer snel om en gaan naar het zwembad. Niet zo groot, maar prima om even lekker af te koelen en te zonnen. Sem heeft een nieuwe duikbril en een American football (van foam) dus die moeten natuurlijk meteen getest worden. Bij het zwembad is het lekker rustig, er ligt 1 stel met een kindje van Sem zijn leeftijd. Het blijkt een Nederlands stel te zijn, en hun kindje heet Sam, hahaha, grappig. De kids hebben elkaar al snel gevonden en gaan lekker ballen in het zwembad.

Jammer genoeg wordt er vlak daarna erg druk in het bad met Fransen…ze nemen echt het complete bad in, duwen alles en iedereen opzij…echt niet leuk meer. Sem en Sam hebben het snel gezien en hebben geen zin meer :-) We kijken het nog even aan, maar het ziet er niet naar uit dat het nog rustig gaat worden. We gaan maar terug naar de kamer om op te frissen zodat we kunnen gaan eten. We hebben naast het hotel een Big John's BBQ. Ziet er gezellig uit, en vlees van de BBQ doet het altijd goed bij ons :-)

SAM 0895 

SAM 0890

SAM 0899

SAM 0904

SAM 0909

SAM 0911

Het eten is heerlijk, Mike en Sem hebben "pulled" varkensvlees en ik heb kippenborst. Lekkere cole slaw erbij, mjammie!! Het vlees "smelt" bijna in je mond. Lekker BBQ sausje erbij…..mmmmmm! Uiteraard wel veel te veel wederom, maar we komen weer een heel end! We blijven nog even zitten want er komt zowaar een "band" spelen is ons gezegd. Whahahaa, de "band" blijkt een ouder echtpaar te zijn, met gitaar en tamboerijn….het is her en der een beetje vals, maar ach, tis wel gezellig. Ik zing tot schaamte van Sem lekker mee met Johny Cash "Ring of Fire". Heerlijk toch!

Na een paar liedjes houden we het voor gezien en gaan we lekker Cops kijken op onze hotelkamer. Morgen gaan we de Antelope Canyon bekijken, heel benieuwd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten